VVE Vergaderen

We want you!

Pro VVE Beheer verzorgt vanuit Rijswijk (ZH) met een enthousiast en ervaren team sinds 2001 administratief en technisch beheer voor Verenigingen van Eigenaars, waarmee we de eigenaars binnen VvE’s ontzorgen en de besturen van de VvE’s ondersteunen. Het werkgebied van Pro VVE Beheer ligt in en rond Amsterdam. Wil je deel gaan uitmaken van een flexibele, informele en bovenal fijne werkomgeving waarbij je binnen het team ook nog eens de spil bent in het bedenken van oplossingen van allerlei uitdagingen die dagelijks de revue passeren op het vlak van bijvoorbeeld dagelijks onderhoud, techniek, verduurzaming, financiën of bestuurlijke zaken?

Wil je vrijblijvend online kennis maken? Stuur ons een e-mail aan wewantyou@provvebeheer.nl met daarin een korte motivatie en je CV, we plannen dan snel een videocall in!

Aankomend Medewerker ServiceDesk Onderhoud (SDO)

 • Je bent dienstverlenend ingesteld en bent op zoek naar een leuke en flexibele baan waar je in teamverband tegelijkertijd een mooi vak leert en waarin je eigenaars binnen VvE’s kan helpen met het oplossen van dagelijkse onderhoudsproblemen.
 • Ruime doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

Medewerker ServiceDesk Onderhoud (SDO)

 • Je bent dienstverlenend ingesteld in teamverband beschikbaar voor het in de 1e-lijn oplossen van allerlei voorkomende onderhoudszaken.
 • Je ondersteunt VvE’s per e-mail en telefonisch bij reparatieverzoeken en je verstrekt uiteindelijk zelfstandig opdrachten voor uitvoering van dagelijks onderhoud.
 • Je signaleert problemen in de VvE’s en werkt in teamverband (samen met onder meer VvE managers) aan oplossingen.
 • Wil je qua werktijden na verloop van tijd flexibel inzetbaar zijn? Vraag eens naar de mogelijkheden.

Aankomend VvE manager

 • Je wilt starten met een baan waarin je uiteindelijk de spil wordt in alle beheersaspecten van VvE’s. Je leert om te werken in een gevarieerd werkgebied; van administratie en boekhouden tot planmatig onderhoud van gebouwen, van bestuurlijke uitdagingen tot onenigheid onder de leden van een VvE, van het zorgen dat een VvE zich aan bestaande wet- en regelgeving houdt tot het voorbereiden van juridische dossier.
 • Je leert de afdelingen binnen VVE Beheer kennen en wordt de spil in de contacten tussen bijvoorbeeld besturen van VvE’s en afdelingen zoals team jaarstukken, financiële administratie, debiteuren- en crediteurenafdelingen, etc., etc.
 • Je signaleert problemen in de VvE’s en werkt in teamverband (samen met onder meer de collega’s van SDO en de besturen van de VvE’s) aan oplossingen.
 • Ruime doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

VvE manager

 • Je hebt ervaring met het beheer van onroerend goed in het algemeen en van VvE’s in het bijzonder.
 • Je bent dienstverlenend, probleemoplossend en tegelijkertijd (be-)sturend ingesteld.
 • Je beheert en bestuurt VvE’s binnen de bestaande wet- en regelgeving.
 • Je bent vraagbaak voor de leden en voor besturen, je bent de spil in de contacten tussen de besturen en de verschillende afdelingen van VVE Beheer (met ieder een eigen discipline zoals het opstellen van jaarrekeningen, debiteuren- en crediteurenafdelingen, etc., etc.
 • Wil je qua werktijden na verloop van tijd flexibel inzetbaar zijn? Vraag eens naar de mogelijkheden.

Reageer nu en stuur je reactie aan wewantyou@provvebeheer.nl

Wil je vrijblijvend online kennis maken? Stuur ons een e-mail met daarin een korte motivatie en je CV, we plannen dan snel een videocall in!

Contact

Weten wat Pro VVE Beheer voor u kan betekenen? Voor meer informatie en/of offerte aanvragen kunt u contact op nemen via onderstaande contactgegevens of vul het contactformulier in.

Bezoekadres: Ampèrelaan 4, 2289 CD Rijswijk
Postadres: Postbus 1220, 2280 CE Rijswijk
Onderhouds verzoeken Inloggen Portaal