VVE Vergaderen

Online vergaderen

De Eerste Kamer heeft dinsdag 21 april jl. ingestemd met de noodwet * van het Ministerie van Justitie en Veiligheid, zie ook ons eerdere nieuws item van 8 april jl.

De noodwet maakt het mogelijk dat VvE’s ook gedurende de coronacrisis kunnen blijven functioneren. Hierdoor blijft de continuïteit van VvE’s gewaarborgd. 

Door de noodwetgeving is het voor VvE’s mogelijk om digitaal en/of middels een videoverbinding te  vergaderen, inclusief het nemen van besluiten. Vanaf nu kunnen Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) aangesloten bij Pro VVE Beheer digitaal middels een video verbinding vergaderen. Ook het uitbrengen van stemmen gaat volledig digitaal. Bij de agenda punten kunnen de leden aanvinken of ze het eens zijn met het voorstel of niet maar ook of ze zicht onthouden van stemming. De uitslag van de stemming is direct zichtbaar.

Interesse en/of vragen ? Neem dan contact op met uw accountmanager.

Contact

Weten wat Pro VVE Beheer voor u kan betekenen? Voor meer informatie en/of offerte aanvragen kunt u contact op nemen via onderstaande contactgegevens of vul het contactformulier in.

Bezoekadres: Ampèrelaan 4, 2289 CD Rijswijk
Postadres: Postbus 1220, 2280 CE Rijswijk
Onderhouds verzoeken Inloggen Portaal